Staircase with decorative panel

Decorative panel for a staircase

The plain wooden staircase seemed to swallow the whole space in the living room, though it was actually quite spacious. During our collaboration with the client and Relook Kitchen Company, the studio designed this ornemental panel. Its geometrical lines add character and structure to the black paint that now covers the wood.

Unlike what we usually see, the panel is not exposed to natural light. Indeed, the staircase has a wall behind it. However, it is lit by the electrical lights of the living room.

Thus, the studio decided to use industrial transparent glass. Its strong texture plays beautifully with the light that falls upon it.

Dimension: 2,30 / 0,55 m

                                            

Comments are closed